1. Kuori ja kuutioi omenat. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja kanelisokeri.
  2. Sekoita piimä, öljy ja sokeri. Sekoita kuivat aineet: jauhot, sooda sekä kaneli tai vaniljasokeri keskenään ja lisää piimän joukkoon siivilänläpi seuloen. Sekoita tasainen taikina ja kaada se leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
  3. Levitä omenan palat taikinan päälle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä, seulo pinnalle tomusokeria ja paloittele.

    Vinkki: vehnäjauhon voi korvata myös
    gluteenittomalla jauhoseoksella.
Määrä Aines
pohjataikina:
5 dl piimää
1 dl öljyä
3 dl sokeria
8 dl vehnäjauhoja
1,5 tl ruokasoodaa
2 tl kanelisokeria
  vaniljasokeria
täyte:
1 l omenakuutioita
0,5 dl fariinisokeria
pinnalle:
  tomusokeria