On ihanan hiljaista kun muu perhe nukkuu. Sydäntä lähellä ovat aurinko, oranssi, poltettuoranssi, keltainen...siitä ehkä nimikin blogilleni. Auringon murut tuovat iloa elämään ja aurinko itsessään antaa voimaa

Ihanaa kun joulu on tulossa...oma korttiprojekti on kesken ja sitä pitäisi jatkaa. Pitäisi lukea yksi kirja ja tehdä siitä tehtäviä erääseen kurssiin jonka lupasin suorittaa loppuun ennen joulua. Töissä on joulujuhla ohjelma harjoituksia, rekvisiitan askartelua, kasvatuskeskusteluja vielä ennen joulua sekä oman joulu ruokien ja leipomusten tekemiset kesken. Paljo paljon puuhaa...saati sitten joululahjojen mietiskelyä ja ehkäpä valmistamistakin edessä. Tuntuu että enemmän on hommaa kun mitä kellossa riittää tunteja ja viikossa päiviä. Mitenkähän ehdin kaiken tehdä ennen joulun tuloa! Mitenkä minusta tuntuukaan että meinaa pukata joulu stressiä kaiken kivan tekemisen ohella.


Huomenna olisi ohjelmassa askarteluilta esikoisen koululla...mulla on tehtävänä leikata sinne korttipohjat. Muistin vaan juuri että osa on vielä leikkaamatta ...siirryn tästä piteimittä puheitta takavasemmalle leikkelemään leikkurilla loput kartongit oikean kokoisiksi jotta huomenna päästään tekemään joulukortteja!