on ollut töissä raskaita viikkoja. Jotenkin tuntuu että kaikki alkavat olla ihan loppu...menisipä nopeasti nämä 2 viikkoa ja pääsisi viideksi (5) viikoksi lepäämään ja huilaamaan. Saisi siirtää kaikki työ asiat pääkopasta mappiin öö. Saisi vaan olla omien lasten kanssa, ulkoilla ja retkeillä paljon!
Viime viikolla olin 2pvä uupumuksen takia poissa töissä...teki hyvää vaikka olisikin voinut ehkä vielä vähän pidempäänkin olla. Vähän kuitenkin sain katkaistua ajatuksia ja levätä.

Esikoinen lähti mummilaan eilen ja kuopus ikävöi kovasti isoaveljeään :( Hyvää se tekee molemmille mutta kurjaa katsoa kun toinen itkeä tihrustaa ikäväänsä :(

Viikonloppu meni kivasti kun porukat oli kylässä. Teimme retken Nuuksioon jossa laitoimme ruokaa nuotiolla...oi että se vasta olikin elämää. Oli todella ihanaa että äitinikin pääsi kävellen retkipaikalle. Löysimme kivan paikan ihanan metsälammen rannalta jossa oli mahtavat maisemat!  Lapset nauttivat vaikka nuotiopakallamme olikin 3 nuorta jansteria kaljottelemassa.