Kevät on tullut ja kesää odotellaan kovasti. Siitä onkin aikaa kun olen tänne ehtinyt kirjoittaa! ollaan sairasteltu, tällä kertaa oksutauti jyllää :-( Kuopuskin täytti 4v heti vapun jälkeen. Niitä juhlittii sukulaisten kanssa, kaverisynttärit vielä odottavat koska vatsatauti on sotkenut suunnitelmia :-(
Itse pääsin aika vähällä kun oksensin yhden yön ja lämpöä oli jonkun verran. Esikoispoikani on kovin kipeä...oksentanut on kyllä oikeen olantakaa...koko yön, aamupäivän ja vasta tuossa päivällä alkoi vähän pysymään neste sisällä.
Tuntuu niin voimattomalle katsoa vierestä kun vaikka miten yrität auttaa kaikki tulee pihalle mitä saat menemään sisään :(

Töissä on pitänyt kiirettä äitienpäivä askartelujen ja kevätjuhla valmisteluiden suhteen. On ollut myös kaikenlaisia eri tapahtumia joihin on saanut väkertää erinäköisiä lippuja ja lappuja! Kuvia olen räpsinyt iloiseen tahtiin ja laitellut niitä esille myös työpaikan seinille asiakkaiden nähtäväksi. Pidämme ehkä taidekahvilan jossa asiakkailla on mahdollisuus ostaa niitä itselleen...aika näyttää =)

Tänään on ollut pilvinen ja viileä sää. Loppuviikoksi on säätiedotuksessa luvattu aurinkoa ja hellelukemia, että kesä tulisi vihdoinkin! Saa nähdä...en oikein luota nuihin ennustuksiin kun niin monta kertaa on mennyt suunnitelmat metsään kun on luottanut sääennusteisiin. Nyt aurinko yrittää vähän pilkistellä pilven rakosesta, mutta pilviverho puskee sitkeästi itsensä auringon eteen.


Parveketta olen vähän laitellut kesäkuntoon. Miekkonen pesi poikien kanssa parvekkeen (joka keväinen poikain juttu), ja minä sitten keskitys kukkasiin ja siustukseen. Pupunen selvisi talvesta ja lumesta, sai reppuselkäänsä koriinsa samettiorvokkeja ja vieressä olevaan pajukoriin myös. Äitienpäivän ruukku ruusu loistaa pienessä ruukussaan odottelemassa jotta saisko jossaijn v aiheessa siirrettyä isompaan astiaan!
Pieni' iloja arkeen!