saapui luoksemme ja ihan muutamassa päivässä puhkesi luonto kauniin vihreään kesäpukuunsa.
Kesä on kuukauden edellä, näin sanotaan...omenapuut ja kirsikkapuut ovat kauniita ja täynnä kukkaisa. Metsässä on voimakas tuoksujen kirjo kun erilaiset puut, kukkaset ja heinät kukkivat. Ojissa lorisee ja solisee vesi ja linnut laulavat myöhään yöhön. Ihana kesä!

Töissä on ollut kiirettä ja aika raskasta...jäin tänään muutamaksi päiväksi sairaslomalle kun uupumus iski! Eipä tässä olisi kuin 3vkoa kesäloman alkuun, mutta eipähän tälle voi mitään kun voimat on loppu niin ne on! On vain huilattava ja kerättävä voimia jotta jaksaa taas.
Huomenna on kuopuksen päiväkodin kevätjuhla ja lauantaina olisi esikoisen ensimmäinen kouluvuosi onnellisesti ohitse. Minun vanhempani tulevat perjantaina meille viikonlopuksi ja ottavat esikoisen kyytiinsä sunnuntaina ja lähtevät kotikonnuilleni Pohjois-Karjalaan...L menee viettämään mummolaan/ukkilaan ensimmäistä kesälomaviikkoa. Menemme sitten seuraavana vkoloppuna hakemaan hänet takaisin kotiin koska hänellä on päiväleiri 14-18.6.2010 Mankkaalla ja sitten silloin 15.6 on myös välikorvasta "ilmastointi" putken poisto...sinne se putki laitettiin korvaan pojan ollessa pieni...vähän yli 1vee ja nyt se on sitten luiskahtanut sinne tärykalvon taakse ja se pitää poistaa sieltä :-( Uintikieltoa tulee 2vko:a toimenpiteen jälkeen jotta reikä ehtii mennä kiinni...no eipähän nuo vedetkään tosin vielä ole kovin uimakelpoisia. Ehkä onkin parempi nyt kuin loppukesästä jolloin ollaan jo aikamoisia vesipetoja =)

Jos jaksaisi huomenna skräpeltää kuopuksen päiväkodin tädeille lahjoihin pienet kortit niin sittenpä voisi illalla mennä katsomaan lasten esityksiä hyvillä mielin.

Laittelen valokuvia tänne esille jahka ehdin siirtämään ne kamerasta tietokoneelle.