onpas ollutkin kiireinen toukokuu, eipä ole paljoa ehtinyt tänne raapustaa. Onneksi on töissä juhlat juhlittu tältä kaudelta, vielä kun saisi viimeiset 3 keskustelua hoidettua olisi kaikki pakollinen tehty ja pääsisi rauhassa odottelemaan kesälomien alkua! Onneksi siihen ei ole kuin muutama viikko. Kesä tul kuin nurkan takaa...joka paikassa on vihreää ja kaunista. Omenapuut ja kirsikkapuut kukkivat kauniisti, metsä vihertää, ojan pientäreet ovat keltaisenaan voikukista, ja metsä valkoisenaan valkovuokoista ja metsätähdistä. Tuomi ja sireeni kukkii jo samoin ihan pian myös kielot. Toivon ettei kylmät hallayöt vie mustikanraakileita mennessään vaan saisimme runsasmustkkaisen kesän.

Kevät väsymys on iskenyt ihan tosissaan...lomalle tekisi jo mieli mutta vielä pitäisi 3vkoa jaksaa ahertaa ennen kuin odotettu lepo olisi edessä 5vko:n verran.

Hirmuisesti ei ole kesälomasuunnitelmia mutta särkänniemessä käydään ja Pohjos-Karjalassa ainakin. Ehkäpä ehditään piipahtaa pohjanmaalla kummipoikaakin moikkaamassa.


Kusti polki taas kovaa kyytiä ja toi mukanaan ihania kankaita eräänä päivänä! Olen tässä odotellut että saisin jostakin vomia ommella hurauttaa pikkuruisen liivimekon serkkuni tytölle, katsotaan mitä muuta kivaa keksin muista kankasta!