Sitruunainen juustokakku

150g digestive-keksejä
75g voita

4 liivatelehteä
4dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
2dl kermaviiliä
1 sitruunan mehu
1 rkl vaniljasokeria
1 dl sokeria

Hienonna keksit ja sekoita niiden joukkoon sulatettu voi. Taputtele irtopohjavuoan pohjalle, nosta jääkaappiin.
Pane liivatteet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen.
Vaahdota kerma
Raasta pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Kuumenna sitruunamehu ja sulata siihen liivatteet. Jäähdytä hieman.
Sekoita tuorejuustoon kermaviili, sitruunan kuori, vaniljasokeri ja sokeri.
Sekoita tuorejuustoseokseen liivate-mehuseos ohuena nauhana. Lisää lopuksi kermavaahto.
Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle. Hyydytä jääkaapissa noin 4 tuntia.
Koristele haluamillasi marjoilla.