<3  Baileystuorejuustokakku ♥


Pohja:
50 g voita
10 digestive-keksiä


- Sulata voi ja sekoita siihen murskattujen keksien murut. 
- Painele seos voideltuun irtopohjavuokaan ja asettele vuoka jääkaappiin. 

Ja sitten se ihana täyte:

1 dl baileysia
250 g mascarponea
2 dl kuohukermaa, pehmeäksi vaahdotettuna
160 g tomusokeria (~2dl) 
1 vaniljatangon siemenet
3 liivatelehteä


- Liota liivatteita kylmässä vedessä kymmenen minuuttia. 
- Vatkaa kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi.
- Sekoita mascarponejuusto kuohukermaan ja lisää tomusokeri sekä vaniljatangon siemenet. 
- Liuota liivatelehdet lämmitettyyn Baileysiin (älä kiehauta).
- Sekoita liivateseos varovasti muihin aineisiin. (Ei saa olla liian kuuma, muutoin kuohukerma saattaa lässähtää.)
- Kumoa Baileys-seos pohjan päälle ja tasoita. 
- Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.